Konferencija ljubav, kile i novac kako sam već najavila moja je nova “biznis beba” nedavno rođena.
Ideja me doslovce proganja već dvije godine i pokušala sam je zaboraviti, delegirati, odgoditi, ali ne, ona je uporno išla za mnom.
I tako sam sve doslovce u 24 sata postavila, vozeći se nekidan nazad iz omiljenog grada kući. Svi koje sam htjela uključiti odmah su rekli da, sponzori su se sami javili, i sve ide izvana gledano ide glatko i samo od sebe.

Ljubav, kilogrami i novac, ako ćemo biti iskreni, najčešće su teme na kavama, posebno ženskim.
Kako naći normalnog partnera, kako imati sretan i ispunjen brak/vezu, kako se oporaviti od raspada veza i braka, kako zaraditi više novaca, kako biti financijski slobodan, da imamo dovoljno i da ne moramo brinuti i strepiti nad egzistencijom, kako jednom zauvijek smršaviti…

Dodatno na sve ovo me potakla i činjenica da zadnjih pola godine svi gosti posebno gošće Business Cafea ističu savjet – MERRY WELL, u smislu kako je i za poslovni uspjeh presudno mudro odabrati životnog partnera koji će nas na tom putu podržavati.

Zapravo te su tri teme i moji životni izazovi, posebno prve dvije. Jedan neuspjeli brak i tri neuspjele veze, u ovom trenutku još 15 kg viška, (10 sam skinula)…. recimo samo puno naučenog.

Kad pogledamo statistike ima nas dosta s tim izazovima, naime svaki treći brak se i službeno raspada, 60% nacije je pretilo i jedna smo od najsiromašnijih zemalja u Europi, pa očito moramo nešto promijeniti i potrebna su nam nova znanja i alati u tom području kako bismo ostvarili kvalitetniji privatni i poslovni život. Tako da ne sumnjam u zajednički uspjeh ove nove „bebice“. Vidimo se – sve je na Ljubav kile novac