Zovu me DOBRI DUH PODUZETNIŠTVA i SPAJALICA.

U što vjerujem

    1. Manje je više. Sve maksimalno pojednostavni.

    2. Naš biznis raste do razine do koje mi rastemo. Da bi se stvari promijenile prvo se moramo promijeniti mi.

    3. Slušaj sebe i pronađi svoje pleme.

Uncopyright

Slobodno dijelite sve moje materijale, blogove, bez pitanja. Naravno, bit ću zahvalna ako navedete izvor.

Moja biografija

Kristina Ercegović, poduzetnica, spisateljica, poslovna savjetnica

Kristina Ercegović, rođena je 8. 2. 1976. u Zagrebu. Diplomirala je marketing 1998. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2008. završila Executive MBA u poslovnoj školi Cotrugli. Završila je 2010. NLP Leadership Akademiju, a 2013. i NLP majstorski te Advanced Program in Business. 2002. osnovala je Herakleu, prvu agenciju u Hrvatskoj specijaliziranu za mystery shopping u sklopu koje je pokrenula i niz inovativnih projekata poput Mystery shopping dana, zatim dodjelu Nagrade za posvećenost kvaliteti usluge te Heraklea Customer Service akademiju. Herakleu je prodala u ožujku 2012. Mildu je osnovala 2013, a prodala 2014.  Od 2010. vodi vlastitu tvrtku u sklopu koje projektom Business Cafea www.businesscafe.info umrežava i savjetuje male poduzetnike u 7 zemalja, piše kolumne, knjige i vlastiti blog. Bila je mentor na niz start-up natjecanja kao i u TV emisiji Snaga volje, a i sama je bila organizatorica i mentorica u nacionalnom programu Sam svoj gazda. Čest je gost predavač, kao i moderator panela na raznim poslovnim konferencijama. Bila je i TEDx govornik, članica CRANE-a te je predsjednica žirija za odabir najbolje hrvatske poduzetnice u organizaciji Women in Adria.

Uz Veronicu Karlsson koautorica je prve stručne knjige o mystery shoppingu na svijetu, naziva Measuring Management and The Moment of Truth, a s dr. Sašom Petrom napisala je knjigu Tajna nestalog kupca. 2013. Napisala je Sam svoj gazda – kako uspjeti u poduzetništvu unatoč svemu i svima te 2017. What is your ROI on Joy – My life. My business. My rules.

2018. izdaje petu knjigu NAJJAČI SI KAD SI SVOJ, Ljudska strana biznisa.

Dvaput je dobila MSPA Europe PR and Marketing Award, nagradu za najuspješnije promoviranje mystery shoppinga u Europi u 2004. i 2005. godini. Dobila je CROMINU nagradu za najboljeg menadžera 2007. godine u kategoriji mladi menadžer kao prva žena u toj kategoriji i najmlađi menadžer, a u svibnju 2008. dobila je MSPA Hall of Fame Award, priznanje za uspješno promoviranje mystery shoppinga u Jugoistočnoj Europi. 2009. bila je i nominirana za ženu godine u organizaciji časopisa Zaposlena.

Prije pokretanja Heraklee radila je 4,5  godine u Plivi, od čega godinu dana u Poljskoj i Češkoj.

Najnovija strast joj je konferencija i projekt Ljubav, kilogrami i novac www.ljubavkgnovac.com

www.kristinaercegovic.com

www.businesscafe.info