1. INDIVIDUALNO POSLOVNO SAVJETOVANJE

Cijena sata 750 kn /100 EUR-a

2. GRUPNO POSLOVNO SAVJETOVANJE – BILDANJE i TRANSFORMACIJA BIZNISA

Najpopularnija dvodnevna edukacija, petkom od 14 do 20 h i subotom od 9 do 16 h, jednom mjesečno krajem mjeseca, male grupe 4 do 6 ljudi, uključuje i mjesec dana savjetovanja (četiri tjedna, jednom tjedno sat vremena) nakon radionice s ciljem implementacije, zatvorena Fb grupa radi kontunirane podrške sa članovima svima koji su dosada prošli edukaciju, zaseban chat s kolegama iz iste grupe, garancija kvalitete (povrat novca u roku 5 dana u slučaju nezadovoljstva te je moguć kontinuiran dolazak “radi ponavljanja u svaku grupu” gratis samo uz simboličnu nadoplatu od 100 kn (15 eur) za troškove hrane i pića.

Cijena 3.500 kn + pdv (466 EUR)
Lokacija – Trnjanska 114, prvi kat.
TERMINI do kraja 2018.

26.10. od 14 do 20 h, 27.10. od 9 do 16 h
30.11. od 14 do 20 h, 1.12. od 9 do 16 h

Komentari iz posljednje grupe:

Kristina, hvala ti! Hvala ti na energiji s kojom si nas napunila, idejama, snazi, svim onim trenucima. Pa da, naravno da i ne može drugačije. Kada ti radiš i vodiš, sve je jednostavno i onda tu lakoću posla preneseš i na nas. Ne mogu ti opisati s kojim guštom sada radim. Ne brinem za rezultat. Uživam u trenutku i procesu i znam da je još veći uspjeh već sada tu!
Još jednom, Kristina HVALA!

Sonja Čuljak, Serve Consulting, Split

Šest godina otkako sam postala poduzetnica, došlo je vrijeme za promjene i nadogradnju mog posla. Znala sam da je potrebno nešto uraditi, pa sam kružila u tom smjeru, ali nisam znala točno što. Bilo je nekih ideja i u tom trenutku se upisujem na Bildanje Biznisa kod Kristine, koja me kao uvijek obori s nogu, digne do vrha i dopusti da padnem i sama se dignem. Volim kod nje, kako pomno prati svaku aktivnost i tu je uz tebe, a kao nema nje, sve radiš sam. Odmah nakon bildanja biznisa uspješno sam pokrenula program koji sam zapravo oduvijek htjela. Hvala ti!

Zori Jakolin, Zory Events, Ljubljana, Slovenija

3. RADIONICE na zahtjev klijenata

Važnost i moć networkinga
Intrapreneurship – poduzetnički način razmišljanja u korporaciji
Kako privući i zadržati vrhunske zaposlenike
Jesmo li osuđeni na kvalitetu – kvalitetnijom uslugom do većeg profita
Sreća- produktivost – profit

4. SAVJETOVANJE oko odabira zaposlenika

izrada oglasa, selekcija kandidata

5. POSREDOVANJE u PRODAJI FIRME