Već neko vrijeme imaš svoju firmu.
Imaš osjećaj da puno radiš, a na kraju (pre)malo zaradiš.
Nemaš jasnu sliku kako dalje.
Treba ti fokus i ne znaš više od svih silnih ideja i projekata kako odrediti prioritete.
Imaš osjećaj da se vrtiš u krug.
Na velikoj si prekretnici.
Nešto trebaš promijeniti, ali ne znaš točno što.
Želiš preći na novu višu razinu poslovanja.
Trebaš vjetar u leđa, inspiraciju, ideje i kontakte za nove korake.
Želiš nadići vlastite sumnje.
Želiš više delegirati, ali zapravo nemaš kome ili ne znaš kako.
Hoćeš naučiti bolje zapošljavati i upravljati poslovanjem i sobom.
Želiš izgraditi sustav i da firma posluje neovisno od tebe.
Želiš biti (opet) slobodan.
Hoćeš lakoću u vlastitom biznisu, a ne da ideš na vlastiti posao u grču.
Hoćeš manje i pametnije raditi i više zaraditi.

Odlično, onda je ova vikend radionica i mjesečno grupno savjetovanje BILDANJE BIZNISA za tebe.

Pokrit ćemo sve od izgradnje temelja preko mudre izgradnje pa sve do ako želiš i prodaje biznisa. Puno konkretnih informacija, ideja, savjeta, primjera, priča i rješenja. I kontakata naravno! Baš za tebe.

Što Vas očekuje najbolje mogu prenijeti oni koji su već bili. U nastavku su neki od komentara:

“Nakon bildanja biznisa kod Kristine vratila sam se radu na svom biznisu i u biznisu s onim žarom koji sam imala prije puno godina, a koji se putem ugasio. Ugasio se jer sam zaboravila zašto radim i zašto volim to što radim, izgubila sam se u poslovima koji mi nisu donosili ni profit ni zadovoljstvo, a stvari u kojima sam dobra zbog nedostatka vremena počela sam “odrađivati”. Nakon seminara i mnogih AHA momenata vratila sam se, presložila prioritete, i definirala nove ciljeve. Rezultati već dolaze, novi kupci i nova tržišta se otvaraju i posao mi je ponovo počeo biti isto ono zadovoljstvo kao i prije nekoliko godina. Hvala Kristina!”

Dunja Tadić, Ženski rokovnik

“Bilo je odlično, jedna od najboljih ako ne i najbolja radionica na kojoj sam bila. A bila sam ih na puno. Kristina daje jednu sasvim novu dimenziju biznisa. S konkretnim savjetima i primjerima. Žao mi je što nisam prije došla, jer bih puno toga drugačije napravila. Kristina je totalno pristupačna i trudi se pomoći. Ja sam oduševljena!”

Sunčana Seletković, Budifitmama

“Hvala ti što si me potakla da dođem. Sad znam da je to ono što mi je trebalo i nedostajalo. Znala sam da nešto trebam promijeniti u organizaciji. Intenzivno sam radila, poduzimala korake. Upravo mi je bildanje biznisa donijelo odgovore na pitanja i nedoumice. Preporuka za svakog poduzetnika koji želi manje i pametnije raditi, a više zaraditi i saznati konkretna rješenja za svoje probleme.”
Marijana Glavaš, moja-asistenca.com

“Došla sam na bildanje biznisa s ciljem da razvijem svoj biznis. Dobila sam ne samo ideje za njegov razvitak, nego i cjelokupnu organizaciju, kako da sve u poslu posložim u smislenu cjelinu. I ono najvažnije, ova me edukacija izvela na pravi put. Tokom vremena izgubila sam kompas i radila sam sve pomalo, a ništa konkretno. Bildanje biznisa me podsjetilo na to zašto sam uopće krenula u biznis i kako da se vratim na put na koji otpočetka želim ići.”
Martina Miletić, My3cakes

“Bildanje biznisa je odlična prilika da se poduzetnik vrati osnovama poslovanja i sagleda svoj biznis iz više kuteva. Prepuna je odličnih i konkretnih savjeta koji su odmah primjenjivi. Networking, iskustva drugih, feedback, sve na jednom mjestu.”
Domagoj Šimecki, Muzej iluzija, Beč

Ja nisam mogla spavati u nedjelju, nakon našeg vikenda. Imala sam osinjak informacija u glavi i jedva sam čekala ponedjeljak da to podijelim sa svojim curkama. Uvele smo neka pravila i prvo što sam napravila, nakeljila sam im posti-it: I am enough! na monitore. Ne mogu opisati koliko mi je pomogla Kristina i ljudi u grupi da skužim da nisam sama i da postoji netko tko razumije moje probleme. A nakon Bildanja biznisa izrasle smo u pravu, malu ozbiljnu agenciju i samo redamo uspjehe
— Maja Piškarić, kreativna agencija D. Point

Draga Kristina, hvala ti za puno više od Bildanja biznisa. Toliko se toga podiglo u meni. Kovitlo ideja i osjećaja. Istinu ako želim reći: mali košmar trenutno. Ali jako mi je drago da sam bila na Bildanju i slušala i pričala i analizirala i projicirala… Vjerujem da me ne podučavaš zadnji put.
— Dijana Bušić, Male stvari

​Puno mi je značilo druženje kroz grupu Bildanje biznisa. Dobila sam odmak i hrpe novih ideja, nove kontakte i dodatnu motivaciju. Sad vidim u čemu (ne) griješim. Potaknula si me na akciju, osjetila sam tvoju autentičnost, jer si prošla kroz sve to o čemu govoriš.
— Danijela Iveljić, ERGON

Iduća grupa je 28.6. i 29.6. 2018. u Zagrebu, Zvonimirova 20, ured tvrtke Sretan dan.

Termini:

petak 28.6. od 19 do 22 h
subota 29.5. od 9 do 17 h

Cijena 3.500 kn.(467 EUR)

Cijena uključuje radionicu, sve materijale, ručak, piće, kave, grickalice i 30 dana individualnog savjetovanja kako bismo osigurali primjenu naučenog (4 susreta uživo jednom tjedno, ostalo mailom, telefonom)

VAŽNE NAPOMENE:

1. GARANCIJA ZADOVOLJSTVA.

U slučaju da niste zadovoljni vraćam Vam novac odmah. Pritužbe na nezadovoljstvo primam do pet dana nakon vikend radionice.

2. ZATVORENA FACEBOOK GRUPA

Nakon završetka seminara uključit ćemo Vas ako želite u zatvorenu Fb grupu i predstaviti i povezati s kolegama koji su prethodno završili isti program.

3. DOĐITE VIŠE PUTA

Ukoliko bilo kada poželite ponoviti grupnu vikend radionicu, uvijek ste dobrodošli – besplatno, samo uz minimalnu naknadu za troškove hrane i pića.

4. BILDANJE BIZNISA održava se za manje grupe 4 do 8 poduzetnika 3 do 4 puta godišnje.

Osigurajte svoje mjesto prijavom na kristina@zaokret.com i uplatom na HR1723600001102606921, Zaokret, poslovno savjetovanje.

Tko je spreman za transformaciju sebe i svog biznisa, vidimo se, veselim se 🙂