.

Istraživanja pokazuju da su mentalni sklop/mindset i networking dva od sedam najvećih izazova s kojima se kao poduzetnici susrećemo.

Možemo sve pokušavati sami, a možemo se i maknuti iz svakodnevnice i operative, odvojiti vrijeme za sebe, strateško razmišljanje o svom poslu i životu, posavjetovati se s kolegama, iskusnim poduzetnicima, koji nam nisu konkurencija i koji dobronamjerno vide naš posao neutralnije sa strane.

Dovoljna je samo jedna ideja. Jedan kontakt da nam naraste posao i da nam promijeni život. A već znamo da je istina – s kim si takav si – jer je za uspjeh presudno s kime se družimo.

Za koga je

Ovaj jedinstveni produženi vikend namijenjen je iskusnim poduzetnicima koji žele podići svoj život i poslovanje na višu razinu. Kapacitet je ograničen na 10 mjesta.

Termin, lokacija, cijena

Novi retreat je u pripremi. Više informacija uskoro.

Zašto doći, što Vas očekuje

– UPOZNATI NOVE LJUDE, kolege poduzetnike bogatog iskustva koji posluju u i iz više zemalja
– SKLOPITI NOVE POSLOVE
– UČITI I RASTI – steći nova znanja i neprocjenjive uvide o sebi i vlastitom poslovanju
– OPUSTITI SE I ZABAVITI
– RAZMJENITI IDEJE I ISKUSTVA
– COWORK – odraditi bitne stvari i eventualne zaostatke u miru i opuštajućoj atmosferi​

Iz komentara klijenata s prvog vikenda

​Prvi ovakav vikend uspješno je održan 2. – 4.10. 2015. u KUĆI IDEJA u Mokrinu.​

.

​Očekivanja su bila klasična; druženje, učenje, dobra hrana, prekrasno mjesto… i kako to već ide. No, ono što sam dobila iznad je svakih očekivanja jer uz sve predvidivo, pojavila se i spoznaja samog sebe, sebe od nekad… nasmijane, vesele i druželjubljive osobe. Ipak nisam umrla! Naučila sam kako da uz sav posao, vratim i slavu i ljepotu života! Hvala ti Kristina na tome.
— Senka Vranić, poduzetnica iz Okučana
Kristina, zahvaljujem ti na mirnoći vođenja i lakoći spuštanja do uvida, vezanih za poslovanje. Posebno hvala na trudu da stvoriš uslove za povezivanje mozga i tela kroz inspiraciju, intuiciju i uživanje u komunikaciji i hrani. Kao rezultat – ja se osećam da sumnje i stari programi popuštaju i sada imam jasnu predstavu o sledećem koraku, koji želim da uradim kao preduzetnik.
— Anna Kononenko, poduzetnica iz Beograda
Organizacija je bila odlična, ekipa ljudi stvarno mila i draga, ambijent za rad i odmor izuzetan, vrhunski. Nadam se da će tvoja dobrota i otvorenost prema životu i dalje doticati druge i učiti ih da smo svi celovita zdrava bića spremna da žive punim plućima!
— Marijana Kukić, poduzetnica iz Kikinde
Seminar Ekipa za uspeh je bio fenomenalan! Puno sam naučio o sebi i svojim obrascima i uverenjima koji se naravno prenose sa ličnog i na poslovni plan. Seminar je na mene imao probuđujuci efekat. Vrlo sam zahvalan Kristini na prilici da učestvujem i od srca preporučujem svima koji žele da sebe bolje upoznaju i unaprede svoje poslovanje.
— Saša Jovanović, poduzetnik iz Beograda

Vidimo se. ​

Kristina — serijska poduzetnica, spisateljica, blogerica, osnivačica Business Caféa.