Jednostavna vježba koja mijenja poslovni život – Popis želja

Napišite tko je Vaš idealan klijent i promijenite svoj poslovni život.
Da, baš to. Uzmite komad papira i olovku i dajte mašti na volju.
Tko je ta osoba, kako razmišlja, kako se osjeća, koji je njen problem, zašto dolazi kod Vas, kako ćete Vi taj problem riješiti, kako ćete joj dodati vrijednost, raspalite sve baš sve što želite i što Vam je važno.
I ne zaboravite dodati na popis želja – plaća avansno ili na vrijeme i dolazi sam k Vama jer želi baš raditi s Vama (naravno osim ako se ne volite navlačiti na pitchevima i natječajima i biti nekom treća ponuda)
Meni je ovo davno promijenilo život i osiguralo rast u prvoj firmi, i u svim ostalima i imam jednake povratne informacije od svojih klijenata, svih koji su me za ovo ozbiljno poslušali.
Sretno.
P.S. moj je idealan klijent uspješan i nesretan poduzetnik (sad se smijete, znam), zapravo ima sve, ali mu FALI ONO NEŠTO, koji želi manje i pametnije raditi i od svog biznisa želi i PROFIT i UTJECAJ I RADOST te ispunjen život. Jer kako kaže Toni Robbins – Success without fullfilment is the ultimate failure…

 

Povezane objave

prodaja

Kako se (ne) prodaje?

Svi uvijek žele neki konkretan savjet pa evo jedan koji nam svima može pomoći. Dobivate li i Vi poput mene tonu mailova koji počinju sa Poštovani mi smo xy tvrtka…
Izbornik