Upali svjetlo – Zašto stalno tražimo nešto što ne valja?

Kad konačno shvatimo da vrijeme leti i da je život prekratak, jednostavno uvidimo da nemamo vremena za gluposti da smo, kako ja često kažem bez obzira na godine, prestari za bullshite, nego imamo samo malo vremena za živjeti i uživati u životu.

Nešto nam nije po volji? Na ovim prostorima mi smo prvaci u pronalaženju onog što ne valja.

Možemo se žaliti, kukati, kritizirati, boriti protiv toga, a možemo i preuzeti odgovornost i UPALITI SVJETLO. Promijeniti nešto. Pokrenuti se.
Tako MRAK najbrže i najlakše nestane.

Netko Vas je iskoristio? Super, spojite se na Izvor, tamo ima toga još N E O G R A N I Č E N O! Dajte još, nastavite davati.

Netko Vam je lagao, prevario Vas, iznevjerio, zakinuo za novac? Pa koga on zapravo laže i vara? Što ste naučili za drugi puta?

Netko Vam stalno kasni, e sad ćete i Vi njemu? Neka kasni, to je njegova priča, ne Vaša.

Netko je grub prema nama? Morate li i Vi prema njemu? Nemojte ići protiv sebe. Isto tako nikad nemojte pomiješati to što je netko ljubazan da je glup i naivan.

Moramo li druge mijenjati, uvjeravati ih, dokazivati tko je u pravu…?

Na nama je da se maknemo od ljudi i situacija koje nam na bilo koji način ne odgovaraju i ne donose dobro, pustimo i otpustimo sve što nas ne čini sretnima i da činimo dobro. Bez obzira je li istina da netko to odgore vidi sve ili nije, nije na nama da sudimo i presuđujemo nego da se maknemo od onog i onih koji nam ne odgovaraju i okružimo onim i onima koji to čine. I živimo život punim plućima. Dok smo živi i zdravi i dok to možemo.

Neki će reći to je lako odustajanje, a neki će reći da je to mudro biranje bitaka.
Izbor je na Vama. Uživajte.

Foto: Pixabay

Povezane objave

putovati sama

Kako putovati sama?

Povremeno se iznenadim, pa i rastužim, kad čujem da 2020. mnoge žene još uvijek ne dozvoljavaju sebi da same sa sobom odu na kavu, ručak, večeru, kino i na putovanje.…

Samo baci pogled

Nekidan smo na edukaciji svi komentirali da smo se svi, bez obzira na spol, djelatnost, dužinu poduzetničkog staža, barem jednom susreli s UPITOM za SAMO BACI POGLED uslugom. I željom…
Izbornik