Site icon Zaokret

Angažiraj me

panel diskusija

POSLOVNA INFLUENCERICA

S dosegom oko 55 000 ljudi, većinom poslovnih žena u dobi od 35 do 45 godina, srednje do visoke platežne moći, imam iskustvo i odgovornost surađivati s firmama koje pozitivno djeluju na upravu tu ciljanu publiku kojoj se trudim biti glas u javnosti te koje pokušavam promovirati.

KOLUMNISTICA

Donedavno sam pisala tjedne za Miss7, pisala sam kolumne za Glorija Glam, Ljepotu i Zdravlje, povremeno pišem za razne ženske, poslovne i lifestyle časopise koji su me odabrali i prepoznali kao poslovnu influencericu u regionalnoj poduzetničkoj zajednici.

Više od 15 godina, pišem vlastiti blog.

MODERATORICA I SPIKERICA NA KONFERENCIJI

Imam iskustvo moderiranja preko 150 vlastitih i nekoliko tuđih poslovnih događanja i panela. Do sad sam gostovala na više od 100 evenata u Hrvatskoj i regiji, uvijek među najbolje ocijenjenim predavačima.

Neki od njih su i panel za Deloitte Hrvatska, moderiranje na konferenciji Poduzetnički mindset u organizaciji Časopisa Poduzetnik i kompanije Ernst & Young.

"U poduzetništvu nije važno što smo postigli, nego tko putem postanemo."

Angažiraj me
Angažiraj me za usluge:
moja filozofija

Upoznajte
Kristinu Ercegović

Za željene rezultate, nije dovoljno samo raditi ono što volimo, već treba primijeniti određeno znanje, vještine i postupke.

U poduzetništvu nije važno što smo postigli, nego kakav čovjek putem (p)ostanemo. Naš biznis raste do razine do koje mi rastemo i da bi se stvari promijenile, prvo se moramo promijeniti mi. Slušaj sebe i pronađi svoje pleme.

 Moj cilj je osvijestiti poduzetnike o tome kako je za razvoj biznisa potreban ne samo napredak u poslovanju već i rad na sebi. Ovi online tečajevi, koje nakon kupnje možeš gledati svojim tempom, odličan su izbor za zaposlene poduzetnike.

Najveći uspjeh u životu je živjeti po svom.

Što kažu klijenti?

Anita Vadas, Atmarama
Dobiješ zalet!
Read More
“Nakon vikenda Bildanje biznisa s Kristinom E. i u društvu poduzetnica shvatiš na čemu moraš poraditi da bi biznis krenuo (na)bolje. Iskustva drugih nevjerojatno otvore oči i umjesto da kloneš dobiješ zalet i polet te se nabildaš znanjem koje Kristina tako nesebično i pristupačno dijeli. Divno je što u malo riječi kaže puno. Obožavam te jednostavne i životne primjere kroz kojih se sjetim kad zapne. Naučila više no ikad i sve je primjenjivo u potpunosti. Hvala. Plan akcije je u tijeku.”
Sanja Penić, DigBIZ d.o.o.​
AHA efekt!
Read More
"Iako sam gotovo tridest godina sam svoj gazda, Kristina je na ovoj radionici izazvala nebrojeno puta u meni AHA efekt."
Anna Kononenko, preduzetnica iz Beograda
Imam jasnu predstavu o sljedećem koraku
Read More
"Kristina, zahvaljujem ti na mirnoći vođenja i lakoći spuštanja do uvida, vezanih za poslovanje. Posebno hvala na trudu da stvoriš uslove za povezivanje mozga i tela kroz inspiraciju, intuiciju i uživanje u komunikaciji i hrani. Kao rezultat - ja se osećam da sumnje i stari programi popuštaju i sada imam jasnu predstavu o sledećem koraku, koji želim da uradim kao preduzetnik."
Ljubica Tomić - Advokat, Managing Partner
Radionica mi je dala krila
Read More
Bila sam već na tvojim radionicama. Iznova mi je koristila i dala mi krila.
Jadranka P.
Otvara oči!
Read More
"Poticajno, korisno, zanimljivo i uvijek edukativno. Preporučila bih svakome tko se već bavi biznisom, onima koji to žele, ali i onima koji o tome ni ne razmišljaju. Otvara oči, um i daje Vam uvid u poslovni svijet, a na Vama je da se primite posla i ostvarite snove ili da ih pomognete ostvariti nekom drugom. "
Exit mobile version