Site icon Zaokret

Angažiraj me

panel diskusija

POSLOVNA INFLUENCERICA

S dosegom oko 55 000 ljudi, većinom poslovnih žena u dobi od 35 do 45 godina, srednje do visoke platežne moći, imam iskustvo i odgovornost surađivati s firmama koje pozitivno djeluju na upravu tu ciljanu publiku kojoj se trudim biti glas u javnosti te koje pokušavam promovirati.

KOLUMNISTICA

Donedavno sam pisala tjedne za Miss7, pisala sam kolumne za Glorija Glam, Ljepotu i Zdravlje, povremeno pišem za razne ženske, poslovne i lifestyle časopise koji su me odabrali i prepoznali kao poslovnu influencericu u regionalnoj poduzetničkoj zajednici.

Više od 15 godina, pišem vlastiti blog.

MODERATORICA I SPIKERICA NA KONFERENCIJI

Imam iskustvo moderiranja preko 150 vlastitih i nekoliko tuđih poslovnih događanja i panela. Do sad sam gostovala na više od 100 evenata u Hrvatskoj i regiji, uvijek među najbolje ocijenjenim predavačima.

Neki od njih su i panel za Deloitte Hrvatska, moderiranje na konferenciji Poduzetnički mindset u organizaciji Časopisa Poduzetnik i kompanije Ernst & Young.

"U poduzetništvu nije važno što smo postigli, nego tko putem postanemo."

Angažiraj me
Angažiraj me za usluge:

Poslovno savjetovanje

Individualno poslovno savjetovanje 1h

Upoznajte
Kristinu Ercegović

moja filozofija

U poduzetništvu nije važno što smo postigli, nego tko putem postanemo. Vjerujem da je manje više. Sve je potrebno maksimalno pojednostavniti. Naš biznis raste do razine do koje mi rastemo jer, da bi se stvari promijenile, prvo se moramo promijeniti mi. Slušaj sebe i pronađi svoje pleme.

Što kažu klijenti?

 • Dobiješ zalet!

  Anita Vadas, Atmarama
  “Nakon vikenda Bildanje biznisa s Kristinom E. i u društvu poduzetnica shvatiš na čemu moraš poraditi da bi biznis krenuo (na)bolje. Iskustva drugih nevjerojatno otvore oči i umjesto da kloneš dobiješ zalet i polet te se nabildaš znanjem koje Kristina tako nesebično i pristupačno dijeli. Divno je što u malo riječi kaže puno. Obožavam te jednostavne i životne primjere kroz kojih se sjetim kad zapne. Naučila više no ikad i sve je primjenjivo u potpunosti. Hvala. Plan akcije je u tijeku.”
 • AHA efekt!

  Sanja Penić, DigBIZ d.o.o.​
  "Iako sam gotovo tridest godina sam svoj gazda, Kristina je na ovoj radionici izazvala nebrojeno puta u meni AHA efekt."
 • Imam jasnu predstavu o sljedećem koraku

  Anna Kononenko, preduzetnica iz Beograda
  "Kristina, zahvaljujem ti na mirnoći vođenja i lakoći spuštanja do uvida, vezanih za poslovanje. Posebno hvala na trudu da stvoriš uslove za povezivanje mozga i tela kroz inspiraciju, intuiciju i uživanje u komunikaciji i hrani. Kao rezultat - ja se osećam da sumnje i stari programi popuštaju i sada imam jasnu predstavu o sledećem koraku, koji želim da uradim kao preduzetnik."
 • Radionica mi je dala krila

  Ljubica Tomić - Advokat, Managing Partner
  Bila sam već na tvojim radionicama. Iznova mi je koristila i dala mi krila.
 • Otvara oči!

  Jadranka P.
  "Poticajno, korisno, zanimljivo i uvijek edukativno. Preporučila bih svakome tko se već bavi biznisom, onima koji to žele, ali i onima koji o tome ni ne razmišljaju. Otvara oči, um i daje Vam uvid u poslovni svijet, a na Vama je da se primite posla i ostvarite snove ili da ih pomognete ostvariti nekom drugom. "
Exit mobile version