“Postigla sam sve što sam željela kao djevojčica i to do svoje 40-te, a opet nisam bila sasvim zadovoljna. Pitala sam se dobro je li to sve, hoću li ovako do kraja života ići na posao i s posla istim putem, svraćati u istu trgovinu, kuhati isti ručak, imati apsolutno predvidljive dane i godine ili postoji još nešto….
Pala mi je napamet riječ zaokret, da mi je potreban zaokret. Došla sam na posao, ubacila tu malu riječ u Google i Kristinin TEDX govor se ukazao preda mnom.
Napisala sam joj mail i kao što dobre priče kažu, sve ostalo je povijest. Četiri godine poslije u moju biografiju stane Business cafe Dubrovnik, TEDx Dubrovnik, prvi pravnički blog u Hrvatskoj, projekt Ocijenime.hr i još puno drugih projekata koji se kuhaju. Stotine kontakata, savjeta, preporuka, susreta s ljudima koji mogu, znaju i hoće, podrška u svakom trenutku i zarazno dobra energija. Svi ministri gospodarstva, malog i velikog poduzetništva i obrta (kako već izmišljaju te nazive) nisu u više od 20 godina napravili za poduzetnike koliko je Kristina. Nadam se da će jednom to netko od struktura, zaista i prepoznati. Neću biti mirna dok me Kristina ne pozove kao pravog gosta na njezin Business cafe jer to znači da si zaista uspio u Hrvatskoj.”

Izbornik