Naruči knjigu

Nakon regionalnog bestsellera Sam svoj gazda nova i drugačija knjiga o poduzetništvu je pred nama. Naručite svoj primjerak s posvetom.

NARUČI

KNJIGA – Najjači si kad si svoj, ljudska strana biznisa

Naručite svoju knjigu s POSVETOM  i uključenom poštarinom

Rekli su o knjizi

“Knjiga je zaista vrijedna čitanja, proslijedila sam ju odmah dalje :). Sviđa mi se što sumira najznačajnije elemente koji naš život čine ljepšim i sretnijim i nakon što si “sreću već pronašao”. Obično svi pričaju kako treba izići iz zone komfora i ispada kao da se tada sve rješava, a ne priča se što kada iziđeš iz zone komfora i nešto napraviš pa ti opet “nešto fali”. Mislim da je tvoja knjiga više o toj post-fazi i to mi je sada baš odgovaralo. Naučila sam i neke nove lekcije; recimo, s poslovnog aspekta nagnala me na razmišljanje da propišem procedure što sam mislila da u malom uredu nije potrebno. Istina, nama pravnicima procedure propisuju zakoni, ali ima dosta i ovog manje formalnog posla koji bi se i bolje mogao urediti. Drago mi je, iskreno, bilo i shvatiti koliko sam pozitivnih transformacija i odluka u životu već i donijela. U svakom slučaju, treba ju pročitati ne jednom nego ju s vremena na vrijeme koristiti kao svojevrstan podsjetnik.”

N. L.

“Kristina i opet svojim izričajem obojanim lakoćom i praktičnošću ukazuje na svu kompleksnost poduzetništva i težinu tržišne borbe, dajući joj primjerima iz iskustva i vrhunskim citatima još dublji smisao. pri tome ne stavlja naglasak samo na “krv, znoj i suze” već ukazuje na stvarnu radost ostvarenja kroz rad koji je svatko tko se smatra iole uspješnim okusio, pa poželio ponovno i još. u današnjem svijetu obojanom novcem i imanjem, namjesto stvaranjem i bivanjem svojim, ova knjiga otvara vrata svima s ambicijom da učine razliku i ostvare svoje potencijale, da to naprave sa svrhom i smislom, znajuči zašto i za što to čine. svatko od nas putuje svojim vlastitim putem uspjeha, često tek usput shvaćajući što je to što nas ustvari čini sretnima, u čemu smo dobri i što je to čime činimo razliku. Kristina na sebi svojstven način uspješno razbija stereotip uspjeha u formi samo novca ili posjedovanja, a ukazuje na snagu uspjeha kroz bivanje boljom, zahvalnijom, ispunjenijom i sretnijom osobom orjentiranom stvaranju vrijednosti za druge, a na taj nači i za sebe. “Must read” za svakoga tko traži inspiraciju za nešto što se čini malen, ali svakako ključan korak na putu vlastitog uspjeha.”

Vedrana Likan, menadžerica i poduzetnica

“Dosljednost, posvećenost, strast i stalna evolucija neophodne su želite li biti i ostati poduzetnik. Sve navedeno potrebno je i za napisati inspirativnu knjigu, a Najjači si kad si svoj je upravo to!”

Jadranka Boban Pejić, poduzetnica, Zagreb

“Knjiga je odlična, u sridu s poantom i mislim da se svaki poduzetnik može jako poistovjetiti sa iznesenim situacijama i razmišljanjima.”

Matija Žulj, Agrivi

“Ova knjiga će za mnoge poduzetnike otvoriti pitanja za koja nisu znali ni da postoje. Većina nas na početku samo krene raditi u poslu i ne brine se o radu na poslu, a kroz ovu knjigu će svi poduzetnici dobiti natuknice i rješenja za probleme o kojima na početku nisu ni razmišljali. Kristinino veliko iskustvo u radu sa stotinama poduzetnika je pretvoreno u jednostavnu knjigu sa jako puno pitanja i još više odgovora.”

Ilija Brajković, poduzetnik, Zagreb

“Kada pomislite da ste sve culi ili procitali od Kristine Ercegovic, ona opet vas iznenadi knjigom. Zivot je nesto vise od formalnog i akademskog obrazovanja, zivot je talent, strast, vizija, inspiracija, smijeh, plac, let, pad, podrska, okretanje ledja… no o tome nas ne nauci sustav, vec noramo sami. Lakse je uz prirucnik napisanog od osobe kojoj u venama tece poduzetnistvo, koja je uzletila i pala u tome, ali shvaca da je i pad let. Cesto kazem da su njrne greske ucinjene zbog svih nas. Topla preporuka neovisno u kojoj poduzetnickoj fazi se nalazite, pocetak ili vec ste dugo u tome. Hvala ti Kristina na ovom daru koji nesebicno dijelis.”

Elizabeta Planinic, poduzetnica, Zagreb

“Kristinu mnogi doživljavaju kao hodajuću, pršteću, inspirativnu reklamu za poduzetništvo, ali njezina je priča veća od toga.
Ona ne želi samo da pokrenete svoj posao koji će vam donijeti novce, nego onaj koji će vas usrećiti, dati osjećaj smislenosti.
Ona vas motivira da ostvarite svoje snove. I poslovne i životne!
I to su njezini najveći talenti.”

Bruno Šimleša, pisac i sociolog, Zagreb

“Čovjek i njegov smisao u središtvu poduzetništva. Autorica nas na jednostavan nacin vodi kroz poduzetništvo, nesebično dijeleći svoje iskustvo i stečena znanja, naglašavajući da je put do uspjeha lakši ukoliko smo pritom i duhovno ispunjeni.”

Vedrana Jelušić, menadžerica, Zagreb

“Ova je knjiga pun pogodak za one koji još uvijek traže svoj poslovni put, za one koji su na njemu, a već su pomalo umorni i za one koji će tek zakoračiti poslovni svijet. Biti praktičan i jednostavan jedno je od važnijih načela poslovanja, uspješnosti i poduzetništva, a Kristina u svojoj knjizi na sasvim jasan način iznosi pregršt načina da dođemo svog cilja i na tom putu zadržimo ono najvažnije – SEBE.”

Lea Brezar, poduzetnica i spisateljica

“Stvaranje osobnog kredibiliteta vrlo je jednostavno. Samo trebate ispuniti ono što ste obećali. Ni više, ni manje. Zato morate znati reći “ne” kada od vas traže ono što ne možete (kvalitetno) ispuniti. U protivnom, obećat ćete nešto što ne možete napraviti, a onda se možete pozdraviti s osobnim ugledom. I s dobrim poslovima. Vjerujem da će i ova tvoja knjiga biti uspješnica, jer je jednostavna, konkretna i pokriva skoro sve situacije u životu poduzetnika i menadžera. Ona je podsjetnik za one iskusne, a biblija za početnike.”

dr.sc. Saša Petar, autor knjige “Kako uspjeti zahvaljujući pogreškama”, Zagreb

“Kristina nas ovom knjigom podsjeća da naš temeljni zadatak nije pratiti konkurenciju i natjecati se s njom, već neprestano pratiti sebe na putu poduzetništva i svakim danom se natjecati sa samim sobom kako bi bili bolji danas od poduzetnice ili poduzetnika koji smo bili jučer. A nekome tko je na početku poduzetničke avanture, ova knjiga može pomoći pronaći i oživjeti uspješnu poduzetnicu ili poduzetnika u sebi.”

Irena Orlović, poduzetnica, Split

“Postoje autori koji svoje knjige pišu glavom, i autori koji svoja djela pišu isključivo srcem. Krenuvši u Kristininu avanturu zvanu “Najjači si kad si svoj” dopustila sam si očekivati da bi ova knjiga, ako joj to dozvolim, mogla zahvaljujući naslovu podjednako uzbuditi i moj racio i moj hipersenzibilni emotio. Znajući čime se Kristina bavi, koji su njezini životi pokretači i osobni afiniteti, te koja su životna iskustva iza nje, bila sam spremna na pojačanu dozu vlastitog samovrednovanja, onu koja mi je prijeko potrebna u pozivu kojeg sam odabrala. To se na koncu i dogodilo. Zahvaljujući purizmu stila, lucidosti i pragmatičnosti kojom Kristina piše dogodilo se upravo to. U jednoj naizgled poduzetničkoj knjizi, pronašla sam načine kako ujediniti 3 najvažnije stvari u poslu, ali i u životu. Svrhu, strast i smisao.”

Ingrid Divković

“Krajni cilj u životu nije da budemo uspješni ili voljeni, već da postanemo iskreni izraz sebe, da živimo autentično, da poštujemo svoje talente i sve što nam je život podario, i prije svega da budemo u službi čovječanstva. U sjajnoj knjizi Kristine Ercegović . Najjači si kad si svoj, biznis se promatra kao put osobnog i kolektivnog razvoja u skladu s našom istinskom prirodom. Ovo je knjiga koja se kupuje SEBI za poklon.”

Miša Lukić, poduzetnik, Beograd

“Preduzetništvo je borba na mnogo frontova, ali najteži deo te borbe je borba sa samim sobom i sopstvenim ograničenjima. U toj, a i svakoj drugoj, borbi uvek je lakše kada imate nekog ko vas razume pored sebe. Nekog ko je to prošao i može vas ohrabriti u teškim trenucima i pokazati vam da niste jedini. Ovom knjigom Kristina nesebično deli svoja iskustva, svoj put i borbu i daje konkretne savete kako da iz borbe sa samim sobom izađete kao pobednik.”

Ivan Minić, poduzetnik, Beograd

“Ova knjiga je preko potrebno i revolucionarno štivo za vreme u kom živimo jer podseća na bitnost čovečnosti i humanosti u doba kapitalizma. I što je najvažnije, ukazuje nam na razlike između bogatstva i finansijske slobode, između profita i vrednosti i na posletku – između sreće dok zarađujemo i ispunjenosti dok radimo ono što volimo. Ova knjiga je zaokret u poimanju svega šta preduzentništvo znači jer iskreno i mudro vraća akcenat na esecijalni, a u sadašnjici skrajnut faktor u biznisu – na Čoveka i njegove emocije.”

Bogdan Stevanović – Blogdan pisac i blogger, Barcelona

Naruči knjigu

Nakon regionalnog bestsellera Sam svoj gazda nova i drugačija knjiga o poduzetništvu je pred nama. Naručite svoj primjerak s posvetom.

NARUČI

“Sjajna knjiga! Što bi rekli, progutao sam je:) Spajalica je uspela da spoji sve bitno i interesantno za one koji žele da se bave preduzetnistvom, a za nas koji se bavimo preduzetnistvom lep podsetnik zasto radimo to sto radimo i kako da ne zalutamo.”

Istok Radovanov, poduzetnik, Zrenjanin

“Knjigu sam pročitala u jednom dahu, u trenutku kad se i moj biznis nalazio na prekretnici i zahvaljujući savjetima koje mi je Kristina dala a naći ćete ih u knjizi, napravila sam nužne promjene koje su automatski promijenile energiju i otvorile prostor za novi rast i razvoj – i mene i mog biznisa. Ova knjiga je kao check-lista koju treba imati na radnom stolu da vas svakodnevno podsjeća da putem u biznisu ne izgubite sebe i uvijek se vratite sebi. U trenutcima kad zahvaljujući upravo ovim savjetima razvijam svoje nove projekte koji počivaju na mojim autentičnim vrijednostima i prepoznatljivim talentima i vještinama, knjigu preporučujem a Kristini zahvaljujem što je na jednom mjestu sabrala iskustva i savjete koji dokazuju da je uspješan biznis – onaj sa ljudskim licem, moguć. I da smo zaista najjači onda kad smo svoji!”

Una Bejtović, poduzetnica, Sarajevo

“Kako da živite sretan i ispunjen život, a da svoju pažnju i energiju usmjerite u razvoj biznisa? Kako da postanete uspješan preduzetnik/ca, a da uz to (p)ostanete i sretna osoba? Odgovori na ova i slična pitanja nalaze se u knjizi, čiji je naziv jednako poučan kao i sadržaj knjige “Najjači si kad si svoj”. Kristina, hvala na podsticaju zdravog preduzetništva. Ovo je ujedno knjiga o biznisu i o ljubavi. Prije svega, ljubavi prema sebi, kao glavnom preduslovu za razvoj sopstvenog biznisa.”

Ivona Dabetić Jovović, poduzetnica, Podgorica

“Ovo je jedna od najboljih knjiga koju sam pročitao na temu poduzetništva. Istinski će Vas inspirirati da slijedite i ostvarite svoje snove pritom jednostavno vjerujući u sebe.”

Kosta David Petrov, poduzetnik, Skoplje

“Ovo je knjiga koju treba uvijek iznova i redovno čitati. Ona sadrži sve ono što je u suštini najbitnije, a što često zaboravimo prilikom rukovođenja u biznisu i životu. Čitajući ovu knjigu sjetila sam se nečeg jako važnog, što sam davno zaboravila: zašto i kako sam počela svoj biznis… Draga Kristina, vratila si mi stari žar. Opet se bacam na posao sa starim entuzijazmom i novim idejama… Hvala ti na tome!”

Sonja Zafirovska, poduzetnica, Skoplje

“Knjiga je skup savjeta i iskustva žene, koja opisuje šta je sve prošla na primjerima i potom da i savjet šta DA i šta NE raditi u poslu i životu. Svi mi želimo biti uspješni, ostaviti trag za sobom, biti korisni i zaraditi novce i s pomoću ove knjige možete ostvariti sve željeno i pritom biti vatreni i radosni. Ovu knjigu neka pročita neko i tko nije poduzetnik i tek razmišlja o svom poslu, može je čitati i iskusan poduzetnik i onaj koji želi da naraste i bude svaki dan još bolji. Nije lako spojiti posao, privatni život i nositi se sa svim preprekama ali s ovom knjigom na stolu uspjet ćete sve! Kristina hvala.”

Zori Jakolin, poduzetnica, Ljubljana

“Dozvolite mi da Vam čestitam na vrhunskoj knjizi Najjači si kad si svoj. Malo je reći da sam oduševljen sa svime napisanim, ali i lakoćom prenošenja Vaših misli na papir. Nisam imao prilike dosad susresti se s Vašim radom i moram priznati da takvu eleganciju pojašnjenja tako bitne životne materije nisam pročitao nigdje. Oduvijek me zanimao taj psihološki aspekt kod prodaje – kako biti the best of the best u tomu služeći svoj mozak. I pročitao sam knjiga i knjiga koje su bile “hard sale” s vrlo malo onog “soft” dijela koji je zapravo u konačnici i najbitniji. Kako ostati čovjek u biznisu. I dogodilo se to. Prije dvamjeseca stvari su se zakomplicirale i krenulo je nizbrdo, sve povezano poslovno i privatno. Dijelom mojom greškom i neiskustvom, a dijelom okolnosti koje nisu išle meni u korist. Odlučio sam okrenuti stvari i stabilizirati život baš na način koji ste opisali u knjizi. I onda slučajno baš slučajno, u knjižnici naletim na Vašu knjigu. Bez preporuke, mala knjiga, zavučena između svih onih ogromnih knjižurina. I uzmem ju. I sve ono što sam mislio i krenuo postaviti, Vi pišete u knjizi. Slučajno? Nikako. Tisuće i tisuće odrađenih sati da bih vozio dobar auto, plaćao drugima pića i večere, kupovao ono sto je totalno nebitno? Kad je dosta? Hvala, ali ne hvala više. To nisam ja i to mi ne treba. I onda je krenulo čišćenje sebe samoga. Da bih u tom periodu našao potvrdu svega što razmišljam u Vašoj knjizi. Kako imati biznis i ostati čovjek.”

D. Petrović

“Dakle, ne da sam ju pročitala u dahu, toliko je tečna i fluidna, da sam se osjećala kao da sam popila veliku osvježavajuću čašu bistre vode, isprva niti ne shvaćajući koliko sam žedna i koliko mi godi svaka kap tj. riječ u knjizi. Eto takav mi je osjećaj. Znači odlično napisano, sve tako jasno i jednostavno rečeno, nadovezano na stvarnost i propitkivanja, vjerujem, mnogih od nas. Kao neki podsjetnik da si strukturiraš stvari, da spojiš unutarnje s vanjskim i smisleno povežeš duhovno i materijalno. Poučno, iskreno, jednostavno i duboko- PRE-DO-BRO!”

Tamara Mušulin, Afirmacijski zid

Naruči knjigu

Nakon regionalnog bestsellera Sam svoj gazda nova i drugačija knjiga o poduzetništvu je pred nama. Naručite svoj primjerak s posvetom.

NARUČI