Grupno poslovno savjetovanje

(vikend + 6 mjeseci)
Za koga je ovo?

Za poduzetnike s minimalno 3 do 5, a može i 30 godina poduzetničkog iskustva, koji žele raditi NA svom biznisu ne samo U njemu, koji žele raditi PAMETNIJE, a ne više, koji žele podići svoj biznis na višu razinu i koji ne žele biti rob svog posla.

Za koga ova radionica NIJE?

Za početnike, start-upe, one koji tek razmišljaju da pokrenu nešto svoje

Problem

Imamo ideju, želimo biti sam svoj gazda. Krenemo naoružani entuzijazmom i vizijom sad mogu raditi što želim, s kim želim, kada i gdje želim. I onda se jedan dan nakon par godina probudimo i shvatimo da radimo cijele dane, da su nam neki klijenti gori od bivših šefova, da skupljamo za plaće, skupljamo za PDV, vrtimo se u krug i pitamo može li pametnije i bolje? Može.

Rješenje

Raditi SUSTAVNO, NA biznisu. Kako točno, saznat ćete na bildanju.

Rezultat NAKON ove radionice

Smanjuje se i postepeno eliminira ovisnost firme o osnivaču,
dobivate natrag svoj život i slobodu zbog koje ste sve pokrenuli,
i više niste rob svog posla

Što kažu oni koji
su bili

Svi komentari

Komentari

“Potpuno si me razdrmala, onako baš iz temelja, otvorile su mi se brojne stvari, ovo je sada neka potpuno druga perspektiva.
Hvala ti što si prepoznala da mi treba i pozvala me na Bildanje biznisa, tak sad vidim koliko mi je to bilo potrebno. Nakon bildanja sva sam u razmišljanjima o pasivnim prihodima. Od tebe sam dobila ključ uspjeha, uspjeha moje firme, a to su procedure.
Čudo je kako sam i do sada funkcionirala bez njih. Počela sam ih pisati, i nema smisla ništa dalje ni raditi ni gledati dok ih ne napišem.
Kad ih napišem ti ih šaljem. A sada moram završiti sve započeto da bi se mogla tome posvetiti.
Hvala ti što si me uvjerila da mi je Bildanje biznisa bilo potrebno … bilo je i više nego što sam mogla zamisliti.
Bildanje biznisa je urgan ideja koje ovdje dobiju jednu novu dimenziju, postane vam jasno kako ih složiti i uklopiti u profitabilno poslovanje a da pri tome
i dalje imate vremena za privatni život. Ova radionica je kao rollercoaster, Kristina vas najprije digne do vrha, spusti na dno, nekoliko puta okrene naglavačke i onda kad ne znate gdje ste sve skupa dobije jednu ujednačenu putanju iz koje izađete zadovoljni i sretni jer znate kako dalje.”

Anamarija Cicarelli, Interligo, Apartman plus, Split

“Bildanje biznisa posebna je vrsta poslovne edukacije za poduzetnike svih vrsta djelatnosti. Jako je važno vlastitu firmu s vremena na vrijeme malo „pogledati iz drugačije perspektive“, a Kristina Ercegović je majstorica da nam u tome pomogne. Bez obzira na to jeste li poduzetnik početnik ili imate već uhodan biznis, svi imamo barem jednu slijepu pjegu, te neke stvari vezane uz našu tvrtku jednostavno ne primjećujemo. Ova nam edukacija pomaže da se „pomaknemo s mrtve točke“, te da ponovno zapalimo onaj plamen koji smo imali u trenutku pokretanja našeg biznisa.”

Sandro Kraljević, mag. psych., Mind Lab d.o.o.

“Šta reći i kako opisati doživljaj i iskustvo tvoje radionice, nije baš tako lako, jer se mnogo toga desi u kratkom vremenskom periodu, za par sati. I treba vremena da se sve to slegne, jer su uvidi I AHA momenti veoma otrežnjujući i jaki.

Znamo se dugo i znam kako radiš i šta radiš, ali ovo iskustvo “na živo “ kroz tvoju radionicu za mene je neprocenljivo. Definitivno posle tvoje radionice Bildanje biznisa ništa više neće biti isto ni u mom poslu, a čini mi se ni u mom životu. Situacije, ljude i uopšte život sad gledam iz drugog ugla. Otvorila si mi “novi prozor” i moje okruženje sada izgleda skroz drugačije, hvala ti na tome!
I mislim da svako ko zeli pravu promenu u svom biznisu i autentičnost u svom poslu treba da prodje radionicu Bildanje biznisa.
Hvala ti od srca.”

Anita Jakovljević, energeoterapeut, Beograd

“Iako sam gotovo tridest godina sam svoj gazda, Kristina je na ovoj radionici izazvala nebrojeno puta u meni AHA efekt.”

Sanja Penić, DigBIZ d.o.o.​

“Kristina, hvala ti! Hvala ti na energiji s kojom si nas napunila, idejama, snazi, svim onim trenucima. Pa da, naravno da i ne može drugačije. Kada ti radiš i vodiš, sve je jednostavno i onda tu lakoću posla preneseš i na nas. Ne mogu ti opisati s kojim guštom sada radim. Ne brinem za rezultat. Uživam u trenutku i procesu i znam da je još veći uspjeh već sada tu!
Još jednom, Kristina HVALA!”

Sonja Čuljak, Serve Consulting, Split

“Šest godina otkako sam postala poduzetnica, došlo je vrijeme za promjene i nadogradnju mog posla. Znala sam da je potrebno nešto uraditi, pa sam kružila u tom smjeru, ali nisam znala točno što. Bilo je nekih ideja i u tom trenutku se upisujem na Bildanje Biznisa kod Kristine, koja me kao uvijek obori s nogu, digne do vrha i dopusti da padnem i sama se dignem. Volim kod nje, kako pomno prati svaku aktivnost i tu je uz tebe, a kao nema nje, sve radiš sam. Odmah nakon bildanja biznisa uspješno sam pokrenula program koji sam zapravo oduvijek htjela. Hvala ti!”

Zori Jakolin, Zory Events, Ljubljana, Slovenija

“Ja sam od onih koje stave djecu spavati, pa onda šalju poruke okolo ljudima. Samo ne u ponoć, nego u 6 ujutro. Čitam vaše mailove i svako malo se nasmiješim, ali nikako da stignem i ja napisati koju riječ. Ja nisam mogla spavati u nedjelju, nakon našeg vikenda. Imala sam osinjak informacija u glavi i jedva sam čekala ponedjeljak da to podijelim sa svojim curkama. Uvele smo neka pravila i prvo što sam napravila, nakeljila sam im posti-it: I am enough! na monitore. Ne mogu opisati koliko mi je pomogla Kristina i ljudi u grupi da skužim da nisam sama i da postoji netko tko razumije moje probleme. A nakon Bildanja biznisa izrasle smo u pravu, malu ozbiljnu agenciju i samo redamo uspjehe.”

Maja Piškarić, kreativna agencija D. Point

“Draga Kristina, hvala ti za puno više od Bildanja biznisa. Toliko se toga podiglo u meni. Kovitlo ideja i osjećaja. Istinu ako želim reći: mali košmar trenutno. Ali jako mi je drago da sam bila na Bildanju i slušala i pričala i analizirala i projicirala… Vjerujem da me ne podučavaš zadnji put.”

Dijana Bušić, Male stvari

“Nakon bildanja biznisa kod Kristine vratila sam se radu na svom biznisu i u biznisu s onim žarom koji sam imala prije puno godina, a koji se putem ugasio. Ugasio se jer sam zaboravila zašto radim i zašto volim to što radim, izgubila sam se u poslovima koji mi nisu donosili ni profit ni zadovoljstvo, a stvari u kojima sam dobra zbog nedostatka vremena počela sam “odrađivati”. Nakon seminara i mnogih AHA momenata vratila sam se, presložila prioritete, i definirala nove ciljeve. Rezultati već dolaze, novi kupci i nova tržišta se otvaraju i posao mi je ponovo počeo biti isto ono zadovoljstvo kao i prije nekoliko godina. Hvala Kristina!”

Dunja Tadić, Ženski rokovnik

“Puno mi je značilo druženje kroz grupu Bildanje biznisa. Dobila sam odmak i hrpe novih ideja, nove kontakte i dodatnu motivaciju. Sad vidim u čemu (ne) griješim. Potaknula si me na akciju, osjetila sam tvoju autentičnost, jer si prošla kroz sve to o čemu govoriš.”

Danijela Iveljić, ERGON

“Bilo je odlično, jedna od najboljih ako ne i najbolja radionica na kojoj sam bila. A bila sam ih na puno. Kristina daje jednu sasvim novu dimenziju biznisa. S konkretnim savjetima i primjerima. Žao mi je što nisam prije došla, jer bih puno toga drugačije napravila. Kristina je totalno pristupačna i trudi se pomoći. Ja sam oduševljena!”

Sunčana Seletković, Budifitmama

“Hvala ti što si me potaknula da dođem. Sad znam da je to ono što mi je trebalo i nedostajalo. Znala sam da nešto trebam promijeniti u organizaciji. Intenzivno sam radila, poduzimala korake. Upravo mi je bildanje biznisa donijelo odgovore na pitanja i nedoumice. Preporuka za svakog poduzetnika koji želi manje i pametnije raditi, a više zaraditi i saznati konkretna rješenja za svoje probleme.”

Marijana Glavaš, Moja Asistenca

“Hvala ti za dekonstrukciju i nakon toga pozitivnu rekonstrukciju :) ”

Maja Kartuš, Diglossia

“U petoj godini otkako sam osnovala PR agenciju i u trenutku kad se činilo da više ništa nije na svom mjestu, radionica je bila potpuno neočekivani highlight godine! Intuitivno vođena, otkrivajući sve naše stvarne vrijednosti i sposobnosti, usmjeravajući nas ka aktivnostima koje ne samo da će naše biznise učiniti profitabilnijim i stabilnijim, nego nam pomoći da se razvijamo kao individue. Sve to i mnogo više realizirano je u opuštenoj atmosferi povjerenja, a spakovano uz puno smijeha i osmijeha, ali sa autoritetom kredibilne savjetnice kojoj vjerujemo i kojoj otkrivamo najsuptilniju stranu svoje ličnosti. Kako bismo otkrili i u to povjerovali – da smo najjači kad smo svoji!”

Una Bejtović, Sarajevo, vlasnica Bejtović communications, agencije za PR

“Što reći o Kristini Ercegović? Upoznala sam je kao organizatoricu Business Cafea, znam je osobu koja me, u više navrata, potaknula da izađem iz svoje zone komfora. Upoznala sam je i kao autoricu nekoliko bestsellera i imala sam čast da moderiram predstavljanje njezine zadnje knjigebe, na Bildanju b ‘Najjači si kad si svoj’, a sada sam je konačno upoznala i kao mentoricu u njenom programu ‘Bildanje biznisa’. I to točno u trenutku kada mi je svega bilo previše. Nakon bildanja kod Kristine ne bole mišići, ali se preslože male sive stanice, no za to sam bila spremna. Pripremila sam se za duboke uvide i – dobila sam ih. Pripremila sam se za istinu izrečenu u lice i – dobila sam je. Pripremila sam se za promjenu i zaokret i – oni su se zaista dogodili u mojoj glavi (preostaje sad rad na njihovoj realizaciji ‘na terenu’). Bez uvijanja, bez rukavica, bez laži koje ublažavaju istinu, Kristina će vam analizirati poslovanje, uperiti reflektor u ono u čemu ste odlični, ali i u greške koje činite. I na kraju će vam dati konkretne korake uz koje ćete načiniti pravi zaokret u svom poslovanju. Izgleda lako kao 1,2,3? I lako je, kad na svojoj strani imate Kristininu energiju, znanje, iskustvo i njenu stopostotnu usredotočenost na vas i na vaše poslovanje koji, poput lasera skidaju sve suvišno, ostavljaju samo ono bitno i podsjećaju vas zašto ste uopće krenuli s poduzetništvom.”

Andrea Šitum, vlasnica Nativa media, urednica naturala.hr i Naturala Life

“Bildanje biznisa Kristine Ercegović injekcija je inspiracije, motivacije, podrške i poduzetničkih ideja za proširenje posla. Konkretnim savjetima i vježbama u kojima se traže pravi odgovori na pitanja o smislu i svrsi vlastitog poduzetničkog projekta te o doživljavanju seiznisa Kristina Ercegović vodi poduzetnike prema širenju poslovanja i prema novoj razini sagledavanja vlastitog posla, ulaganja i mogućnosti suradnje.”

Sandra Pocrnić Mlakar , vlasnica izdavačke kuće Beletra

“Na bildanju biznisa svidjelo mi se upoznati poduzetnike koji razmišljaju na meni sličan način. Bilo je puno pozitivne energije i ideja, što me motiviralo za daljnje bildanje vlastitog biznisa. Kristina je dala pregršt zanimljivih i korisnih savjeta i informacija. Otišla sam s novim ciljevima, za koje vjerujem da će mi omogućiti daljnji poslovni rast i razvoj.”

Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach/Partus akademija

“Kristina širi horizonte i bilda poslovanje. Nisam imala vremena za sebe ni za Bildanje. Na nagovor sam otišla i osim što se isplatilo, sada imam vremena za sve. Iskreno preporučam, delegiram dužnosti, organiziram i uživam. Preporučam svima, a pogotovo onima koji “ nemaju vremena”. Baš zato. Imat ćete. “Vrijeme je jedina stvar na svijetu koje nemamo u neograničenim količinama”

Ana Šerić, vlasnica Biteart

Želim zaokret, želim podići posao na višu razinu.

Želim zaokret