Za koga je ova radionica?

Za one koji žele prodati svoju uhodanu i profitabilnu firmu ili istu žele pripremiti za prodaju.

Što kažu oni koji
su bili

Svi komentari

Komentari nedavno

“Potpuno si me razdrmala, onako baš iz temelja, otvorile su mi se brojne stvari, ovo je sada neka potpuno druga perspektiva.
Hvala ti što si prepoznala da mi treba i pozvala me na Bildanje biznisa, tak sad vidim koliko mi je to bilo potrebno. Nakon bildanja sva sam u razmišljanjima o pasivnim prihodima. Od tebe sam dobila ključ uspjeha, uspjeha moje firme, a to su procedure.
Čudo je kako sam i do sada funkcionirala bez njih. Počela sam ih pisati, i nema smisla ništa dalje ni raditi ni gledati dok ih ne napišem.
Kad ih napišem ti ih šaljem. A sada moram završiti sve započeto da bi se mogla tome posvetiti.
Hvala ti što si me uvjerila da mi je Bildanje biznisa bilo potrebno … bilo je i više nego što sam mogla zamisliti.
Bildanje biznisa je urgan ideja koje ovdje dobiju jednu novu dimenziju, postane vam jasno kako ih složiti i uklopiti u profitabilno poslovanje a da pri tome
i dalje imate vremena za privatni život. Ova radionica je kao rollercoaster, Kristina vas najprije digne do vrha, spusti na dno, nekoliko puta okrene naglavačke i onda kad ne znate gdje ste sve skupa dobije jednu ujednačenu putanju iz koje izađete zadovoljni i sretni jer znate kako dalje.”

Anamarija Cicarelli, Interligo, Apartman plus, Split

“Šta reći i kako opisati doživljaj i iskustvo tvoje radionice, nije baš tako lako, jer se mnogo toga desi u kratkom vremenskom periodu, za par sati. I treba vremena da se sve to slegne, jer su uvidi I AHA momenti veoma otrežnjujući i jaki.
Znamo se dugo i znam kako radiš i šta radiš, ali ovo iskustvo “na živo “ kroz tvoju radionicu za mene je neprocenljivo. Definitivno posle tvoje radionice Bildanje biznisa ništa više neće biti isto ni u mom poslu, a čini mi se ni u mom životu. Situacije, ljude i uopšte život sad gledam iz drugog ugla. Otvorila si mi “novi prozor” i moje okruženje sada izgleda skroz drugačije, hvala ti na tome!
I mislim da svako ko zeli pravu promenu u svom biznisu i autentičnost u svom poslu treba da prodje radionicu Bildanje biznisa.
Hvala ti od srca.”

Anita Jakovljević, energeoterapeut, Beograd

“Što reći o Kristini Ercegović? Upoznala sam je kao organizatoricu Business Cafea, znam je osobu koja me, u više navrata, potaknula da izađem iz svoje zone komfora. Upoznala sam je i kao autoricu nekoliko bestsellera i imala sam čast da moderiram predstavljanje njezine zadnje knjigebe, na Bildanju b ‘Najjači si kad si svoj’, a sada sam je konačno upoznala i kao mentoricu u njenom programu ‘Bildanje biznisa’. I to točno u trenutku kada mi je svega bilo previše. Nakon bildanja kod Kristine ne bole mišići, ali se preslože male sive stanice, no za to sam bila spremna. Pripremila sam se za duboke uvide i – dobila sam ih. Pripremila sam se za istinu izrečenu u lice i – dobila sam je. Pripremila sam se za promjenu i zaokret i – oni su se zaista dogodili u mojoj glavi (preostaje sad rad na njihovoj realizaciji ‘na terenu’). Bez uvijanja, bez rukavica, bez laži koje ublažavaju istinu, Kristina će vam analizirati poslovanje, uperiti reflektor u ono u čemu ste odlični, ali i u greške koje činite. I na kraju će vam dati konkretne korake uz koje ćete načiniti pravi zaokret u svom poslovanju. Izgleda lako kao 1,2,3? I lako je, kad na svojoj strani imate Kristininu energiju, znanje, iskustvo i njenu stopostotnu usredotočenost na vas i na vaše poslovanje koji, poput lasera skidaju sve suvišno, ostavljaju samo ono bitno i podsjećaju vas zašto ste uopće krenuli s poduzetništvom.”

Andrea Šitum, vlasnica Nativa media, urednica naturala.hr i Naturala Life

“Bildanje biznisa Kristine Ercegović injekcija je inspiracije, motivacije, podrške i poduzetničkih ideja za proširenje posla. Konkretnim savjetima i vježbama u kojima se traže pravi odgovori na pitanja o smislu i svrsi vlastitog poduzetničkog projekta te o doživljavanju seiznisa Kristina Ercegović vodi poduzetnike prema širenju poslovanja i prema novoj razini sagledavanja vlastitog posla, ulaganja i mogućnosti suradnje.”

Sandra Pocrnić Mlakar , vlasnica izdavačke kuće Beletra

“Na bildanju biznisa svidjelo mi se upoznati poduzetnike koji razmišljaju na meni sličan način. Bilo je puno pozitivne energije i ideja, što me motiviralo za daljnje bildanje vlastitog biznisa. Kristina je dala pregršt zanimljivih i korisnih savjeta i informacija. Otišla sam s novim ciljevima, za koje vjerujem da će mi omogućiti daljnji poslovni rast i razvoj.”

Mirta Fraisman Čobanov, leadership coach/Partus akademija

“Kristina, hvala ti! Hvala ti na energiji s kojom si nas napunila, idejama, snazi, svim onim trenucima. Pa da, naravno da i ne može drugačije. Kada ti radiš i vodiš, sve je jednostavno i onda tu lakoću posla preneseš i na nas. Ne mogu ti opisati s kojim guštom sada radim. Ne brinem za rezultat. Uživam u trenutku i procesu i znam da je još veći uspjeh već sada tu!
Još jednom, Kristina HVALA!”

Sonja Čuljak, Serve Consulting, Split

“Šest godina otkako sam postala poduzetnica, došlo je vrijeme za promjene i nadogradnju mog posla. Znala sam da je potrebno nešto uraditi, pa sam kružila u tom smjeru, ali nisam znala točno što. Bilo je nekih ideja i u tom trenutku se upisujem na Bildanje Biznisa kod Kristine, koja me kao uvijek obori s nogu, digne do vrha i dopusti da padnem i sama se dignem. Volim kod nje, kako pomno prati svaku aktivnost i tu je uz tebe, a kao nema nje, sve radiš sam. Odmah nakon bildanja biznisa uspješno sam pokrenula program koji sam zapravo oduvijek htjela. Hvala ti!”

Zori Jakolin, Zory Events, Ljubljana, Slovenija

Želim zaokret, želim podići posao na višu razinu.

Želim zaokret