Individualno poslovno savjetovanje

Za mikro i male poduzetnike

Cijena sata 750 kn + PDV.

Savjetovanje i asistiranje u odabiru zaposlenika

Za mikro i male poduzetnike

Zatrpani ste operativom. Ništa više ne stižete. Radnik Vam treba prekjučer.
Nema ljudi. Nitko neće raditi. Svi su odselili. Ne znate napisati dobar oglas, ne da Vam se i nemate vremena još i trošiti sate i sate čitajući životopise.

Dozvolite da Vam pomognem.

Napisat ću Vam oglas kojim ćemo privući atraktivnu željenu skupinu zaposlenika jer čak 73 % ljudi pasivno traga za poslom, a kao najčešći razlog prelaska navode međuljudske odnose i potrebu da se njihovi kreativni potencijali u većoj mjeri iskoriste. Dalje, pročitat ću sve pristigle prijave, odraditi intervjue, odabrati za Vas manji krug kandidata koje možemo poslati na psihologijsko testiranje i iz užeg izbora brzo, lako i jednostavno birate sami.

Cijena po dogovoru, otprilike 500 kn + PDV/sat ili planirana plaća za djelatnika u neto iznosu + PDV.

Posredovanje u prodaji firme

Dosta Vam je svega, izgorili ste, ne želite se više baviti tim poslom, ili je došlo vrijeme za mirovinu, a djeca ne žele naslijediti biznis ili još bolje, firma je na vrhuncu, sad je trenutak za prodaju.
Preuzmite upitnik

Jeste li uopće i koliko spremni na prodaju, saznajte ispunjavanjem upitnika i kad se odlučite kontaktirajte me za eventualni dogovor i više pitanja.

Cijena usluge – inicijalni dio koji obuhvaća analizu i pripremu podataka za prodaju je fiksan plus 1 do 5% prodajne provizije ovisno o iznosu transakcije.

Napomena: Samo za firme čija je prodajna vrijednost 1.500 000 kn i više.
Napomena 2: Okvirno zaista okvirno i grubo sami procijenite svoju firmu formulom EBITDA*5

Želim zaokret, želim podići posao na višu razinu.

Želim zaokret