Posjetite portal Žene i novac

Za koga je ova radionica?

Za sve žene koje žele biti financijski samostalne i slobodne.

Problem

Žene zarađuju u prosjeku i do 20 % manje, a žive do 7 godina duže.
U Americi je svaka četvrta žena financijski zlostavljana.
Prvi korak do slobode i neovisnosti je financijska neovisnost.

Rješenje

Naučiti upravljati vlastitim financijama.

Rezultat nakon radionice
  • Osvještavanje svih proteklih dobrih i pogrešnih koraka i poteza
  • Izrada plana aktivnosti koji će dovesti do izlaska iz dugova i financijske stabilnosti i slobode
  • Sistem upravljanja vlastitim novcem

Što kažu oni koji
su bili

Svi komentari

Komentari

“Kristina je oduvijek znala prepoznati teme edukacije koje tržište naprosto treba. Ovo je zasigurno jedna od njih! Tema novca ali iz ženske perspektive radionica je koju preporučam baš svakoj ženi. Kristina je odličan edukator, ‘straight to the point’, bez puno okolišanja i samo s pročišćenim, fokusiranim informacijama. Naučit ćete puno toga, otvorit će vam nove vidike, promijenit će vas zauvijek!”

Mia Bezjak, BRAND ANGEL

“Radionica je bila puna praktičnih smjernica potrebnih za stvaranje financijske slobode. Svidio mi se Kristinin način izlaganja koji je interaktivan, bogat korisnim informacijama iz njenog osobnog iskustva poduzetništva te potkrepljen statističkim informacijama. Sve to daje jednu “težinu” ovakvim radionicama. ”

Ena Rajić, psihologica i youtuberica

“Ja sam žena, kažu da sam uspješna, ali kronično ne znam s novcem. Curi na sve strane. Ova me kratka edukacija naučila da to što zaradim i zadržim. Hvala Kristini i ženama”

Ana Šerić, vlasnica Biteart

“Kao osobi kojoj je novac uvijek bio malo prijatelj malo stranac, kroz ovo predavanje shvatila sam da novac nije neki bauk. Kristina nam je pokazala da je jednostavno posložiti financije, čak i ako krećemo od doslovno 50 kn.
Mnogima će to biti motivacija – znati da ako imaju xy godina, a još uvijek nisu zadovoljni stanjem računa, nije ništa izgubljeno. Jednostavni koraci koje nam je pokazala primjenjivi su bez obzira u kojoj se životnoj situaciji nalazimo, a na kraju predavanja stekla sam novi pogled na novac i financijsku slobodu. Dobila sam vrijedna znanja koja ću dalje nadograđivati.”

Maja Kos, COO Women in Adria

“Kristina je jedna od rijetkih osoba koje na jednostavan, jasan i sažet način prenese ključne informacije. Edukacije na temu “žene i novac” izuzetno su potrebite za osvještavanje žena, jer sloboda žene leži u njenoj financijskoj slobodi. Ona vas neće ostaviti ravnodušnima, naprotiv, odmah ćete posegnuti za planom promjena.”

Marina Lehki

Želim zaokret, želim podići posao na višu razinu.

Želim zaokret