Site icon Zaokret

Uvjeti i odredbe

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Web stranice poslovnog objekta Business Cafe d.o.o., omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja koji je podložan niže navedenim Uvjetima korištenja. Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti. Kompletan sadržaj stranica poslovnog objekta Business Cafe d.o.o., na svim našim web stranicama i kanalima (Youtube, Instagram, Facebook stranica i grupe), isključivo je informativnog karaktera.

AUTORSKA PRAVA

Business Cafe d.o.o., vlasnice Kristine Ercegović, polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) na svim svojim web stranicama, Instagram i Facebook profilima te Youtube kanalima.  Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korisnik koji smatra da je Business Cafe d.o.o. povrijedio njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći e-mail adresu kristina@zaokret.com. Svaku takvu prijavu ću razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima stranica, kanala i profila Kristina Ercegović, Business Cafe, Žene i novac:

  • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava naš tim i zaštićen je autorskim pravima. Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem i korištenjem stranice www.kristinaercegovic.com prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail, prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj elektronskoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam Vašu suglasnost da Vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške, prodajne i ostale aktivnosti koje su bile navedene u Prijavi na Newsletter.

Ne postoje troškovi sredstava daljinske komunikacije.

Exit mobile version